Προτάσεις - Λύσεις

Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις

Για να είναι επιτυχής οι μικρές επιχειρήσεις συχνά θα πρέπει να κάνουν περισσότερα πράγματα με λιγότερα έξοδα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε κάτι τέτοιο με οικονομικά προσιτούς τρόπους και με προσαρμοσμένες λύσεις που θα σας δίνουν χώρο για να αναπτυχτείτε. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας μπορούν να επιτύχουν τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας, μέχρι και 90%, ως εκ τούτου είναι σε θέση να μειώσουν το κόστος τους και να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Μεγάλες Επιχειρήσεις

Η ανάπτυξη της δυναμικής των επιχειρήσεων και η καλλιέργεια της ανάπτυξης δεν είναι ποτέ εύκολη για τις μεγάλες επιχειρήσεις. Με  την LedGenesis στο πλευρό σας θα έχετε τις λύσεις και την τεχνολογία που χρειάζεστε, για να σας βοηθήσει να πετύχετε. Η  LedGenesis είναι έτοιμη να βελτιώσει τον φωτισμό του περιβάλλοντος σας καθώς και την αποτελεσματικότητας σας, με ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών λύσεων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Εργοστάσια & Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις

Αυξήστε την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας και ενδυναμώστε την ασφάλεια των εγκαταστάσεων σας με τη βελτίωση της ποιότητας φωτισμού. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της LedGenesis (LED ή Μαγνητικής Επαγωγής) σε χώρους εργασίας, κατασκευαστικές και αποθηκευτικές περιοχές των εγκαταστάσεων σας, θα βελτιώσετε την ποιότητα φωτισμού και θα μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας. Ως εκ τούτου θα προκύψει σημαντική μείωση φορτίων ενέργειας και τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων.

Δήμοι - Κοινότητες & Δημόσια Έργα

Τα φώτα Led και Μαγνητικής Επαγωγής είναι μια πράσινη λύση, με σεβασμό για το περιβάλλον, για εξοικονόμηση κόστους σε κάθε Νομό, πόλη ή Δήμο. Τα προϊόντα φωτισμού της LedGenesis θα καταστίσουν τις κοινότητές σας ασφαλείς και καλά φωτισμένες κατά τις νυκτερινές ώρες. Με τη μετάβαση σε φωτισμό με προϊόντα Led και Μαγνητικής Επαγωγής, οι δήμοι και οι δημόσιοι τομείς μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα, από τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, μαζί με μια δραματική μείωση του κόστους αντικατάστασης και απαγωγή της θερμότητας. Επίσης, μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και να συμβάλουν σε ένα πιο πράσινο περιβάλλον.