Η Εταιρία μας

Η LedGenesis με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε το 2011.Αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση στο χώρο του φωτισμού. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που στοχεύουν στην υψηλή απόδοση, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην απόλυτη οικολογική προσέγγιση στον τομέα του φωτισμού. Με ROI (Return Of Investment), με οικονομικοτεχνικές αναλύσεις, επενδυτικές προσεγγίσεις και εφαρμογές που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες όλων των συνεργατών μας, η LedGenesis προτείνει λύσεις που μειώνουν το κόστος φωτισμού έως και 90%, προσφέροντας προϊόντα με διάρκεια ζωής έως και 100.000 και ποιότητα φωτεινότητας με μηδενική σχεδόν απόκλιση μεταβολής.

Με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ικανότητα της έρευνας, η LedGenesis πρωτοπόρος στον τομέα των εφαρμογών φωτισμού (εγκαταστάσεις εστίασης, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, καταστήματα λιανικής πώλησης, εταιρικά γραφεία, αθλητικά κέντρα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, Δήμοι, Κοινότητες και αλλού) επιτυγχάνει ασυναγώνιστες τιμές, υψηλή ποιότητα των προϊόντων και κορυφαία τεχνολογία.

Βλέπουμε το μέλλον των λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας με ξεκάθαρη μάτια. Προσπαθούμε πάντα να είμαστε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την ποιότητα, την τιμή και τη ζωή των προϊόντων μας δημιουργώντας καθημερινά ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες μας.

Πιστεύουμε ότι μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας σήμερα, θα βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις του αύριο. Η εταιρία μας  μέσω των προϊόντων τεχνολογίας  που διαθέτει, παρέχει ευκαιρίες στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να έχουν υψηλότερες αποδόσεις με λιγότερο κόστος και ευκαιρίες για τους ανθρώπους να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες, βελτιώνοντας τη δική τους ζωή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας, οικολογικές και αποδοτικές λύσεις φωτισμού με πολυετή εγγύηση και να εξασφαλίζουμε τη καλύτερη δυνατή ποιότητα με το χαμηλότερο κόστος σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με προϊόντα που ηγούνται της παγκόσμιας αγοράς.

ΟΡΑΜΑ

Όραμα μας είναι καθιερωθούμε ως ένας παγκοσμίου κλάσης προμηθευτής προϊόντων φωτισμού, που παρέχει, σε όλες τις κορυφαίες εταιρείες και ιδρύματα, που νοιάζονται για τον άριστο φωτισμό του περιβάλλοντος τους, εξαιρετικά εντυπωσιακές εμπειρίες εφαρμογής, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινή τους ζωή.