Αρχική

Τα προϊόντα LED (Light Emitting Diodes) είναι ημιαγωγοί που μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε φως και είναι η πιο δυναμική και καινοτόμος επανάσταση στο φωτισμό.

Οι λάμπες Μαγνητικής επαγωγής δημιουργούν το φως με βάση τις θεμελιώδεις αρχές της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής και της εκκένωσης αερίου.Με βάση αυτές τις αρχές, το φως μπορεί να δημιουργηθεί μέσω της εκκένωσης αερίου με ένα απλό μαγνητισμό.

Η οικονομία στην κατανάλωση μέχρι και 90%, η μεγάλη διάρκεια ζωής,η ταχεία απόσβεση, το οικολογικό υλικό και η διεθνής πιστοποίηση για την πλήρη απουσία βλαβερών ουσιών (όπως ο υδράργυρος, ο μόλυβδος, το κάδμιο και την απουσία των υπέρυθρων (IR) και υπεριώδη (UV) ακτινοβολία), καθιστά τα προϊόντα μας ως τη καλύτερη επιλογή για τις μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, τα εργοστάσια και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, τους Δήμους και όλα τα κυβερνητικά έργα.

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των συνεργατών μας, προσφέροντας άριστη ποιότητα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, πολυετή εγγύηση, αυξημένη ευελιξία με εξατομικευμένα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service). Όντας στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας με λύσεις φωτισμού από το 2011, οι άνθρωποι της LedGenesis διακρίνονται για την εμπειρία τους σε λειτουργικό και τεχνικό επίπεδο, εξασφαλίζοντας ότι θα λάβετε πάντοτε την πιο αποτελεσματική και επαγγελματική εξυπηρέτηση.